Webdesign

Interactie met je klant, bezoeker of gast, dit gaat heel gemakkelijk via een interactieve website. VormFactor heeft tal van inspirerende voorbeelden als het gaat om het bouwen en creëren van websites. Het maken en vormgeven van websites is onze webdesigner op het lijf geschreven. Unieke websites met mooie technieken en bijzondere functionele tools.

Mannenmode

Mannenmode

Wenters vloeren en tegels

Wenters vloeren en tegels

Studio-Bellezza

Studio-Bellezza

Suvoko

Suvoko

Groepsuitjes Groenlo

Groepsuitjes Groenlo

Hair & Beauty Dechering

Hair & Beauty Dechering

Je haar laten knippen, kleuren of stylen door professionals? Bij Hair & Beauty Dechering kun je eenvoudig alle informatie bekijken op de nieuwe website. Zelf aan te passen en op verschillende apparaten te bekijken.

House for Skin & Style

House for Skin & Style

Voor schoonheidssalon House for Skin & Style is een website ontwikkeld dat eenvoudig aan te passen is en goed zichtbaar op verschillende apparaten.

Website Katoo

Website Katoo

Bij de website van Katoo hebben wij strakke website ontworpen en omgezet naar CMS zodat de website zelf aan te passen is. Door het responsieve ontwerp verschaald deze website van een standaard computerscherm mee naar het formaat tablet en mobiele telefoon.

Website winkelFier

Website winkelFier

We hebben een nieuwe website gemaakt voor winkelFier. In de website is een nieuwssysteem verwerkt. Het bedrijf kan eenvoudig aanpassingen doen op de website door middel van het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem. Ook deze website is mobiel vriendeliik.

www.winkelfier.nl

Website Kuiper Makelaardij

Website Kuiper Makelaardij

Voor Kuiper Makelaardij uit Arnhem heeft VormFactor een zeer overzichtelijke website ontworpen. In de website is een nieuwssysteem, datakoppeling en een zoekfunctie verwerkt. Het bedrijf kan nu zelf met het CMS systeem Concrete 5 heel makkelijk zelf aanpassingen doen aan hun website.

www.kuipermakelaardij.nl

Algemene voorwaarden | Privacy