Webdesign

Interactie met je klant, bezoeker of gast, dit gaat heel gemakkelijk via een interactieve website. VormFactor heeft tal van inspirerende voorbeelden als het gaat om het bouwen en creëren van websites. Het maken en vormgeven van websites is onze webdesigner op het lijf geschreven. Unieke websites met mooie technieken en bijzondere functionele tools.

Webdesign UIT Nijmegen

Webdesign UIT Nijmegen

De website van UIT Nijmegen is volledig opgebouwd uit foto's. Deze collage achtige website werkt met een, door VormFactor ontworpen, geautomatiseerde agenda. Ook is er veel nieuws te melden over het bruisende Nijmegen, dit wordt gecommuniceerd via het nieuwsbericht systeem.

www.uitnijmegen.nl

Website CMS De Wolfsberg

Website CMS De Wolfsberg

De website van Hotel Restaurant De Wolfsberg sluit naadloos aan bij de "look en feel" van het restaurant; eigentijds, strak en sfeervol. Voor Hotel Restaurant De Wolfsberg heeft VormFactor, naast de reguliere website ook een speciale mobiele website ontwikkeld.

www.wolfsberg.nl

Website Bruins & Smeijers

Website Bruins & Smeijers

Deze overzichtelijke website is ingericht met een handig nieuwsbericht systeem. De bedrijfskleuren komen heel herkenbaar terug op de website.

www.bruinssmeijers.nl

Website Herberg De Klomp

Website Herberg De Klomp

De website van Herberg De Klomp; Charme Hotel en Restaurant kan zelf bijgewerkt worden met het handige CMS systeem Concrete 5. Ook maakt Herberg De Klomp gebruik van het nieuwsberichten systeem zodat zij hun "Last Minute" aanbiedingen snel kunnen communiceren.

www.herbergdeklomp.nl

Algemene voorwaarden | Privacy