Drukwerk

Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes ook hiervoor ben je bij VormFactor aan het juiste adres.

Boekje 10.000 Stappenroutes

Boekje 10.000 Stappenroutes

Wandel je fit met de 10.000 stappenroutes door het prachtige landschap van Oost Gelre.

Menukaart op single hoesje

Menukaart op single hoesje

Het nostalgische singletje krijgt een nieuw single hoesje. VormFactor heeft voor Loco Eten en Drinken een menukaart in de vorm van een single hoesje ontworpen.

Folder ZooParc Overloon

Folder ZooParc Overloon

Een dierentuin met een natuurlijke uitstraling. Met bijzondere dierenverblijven waar bezoekers tussen de dieren lopen. Dit maakt het park uniek.

Voor de bezoekers van het park hebben we een 3 luik folder ontworpen. Zo heeft men in één oogopslag alle algemene informatie van het park. In dezelfde uitstraling hebben we entreekaarten, posters en flyers gemaakt.

Frederik Hendrik

Frederik Hendrik

Ligt aan het marktplein, in het hart van de oude Vestingstad Groenlo. Kom ‘s zomers gezellig borrelen op ons heerlijke terras. Geniet van de sfeer en al het goede dat wij voor u ‘in huys’ hebben.

De vormgeving van o.a. menukaarten, advertentie en de welbekende FH'tjes aankruisblaadjes wordt verzorgd door VormFactor.

Grand Plaza wijnetiket

Grand Plaza wijnetiket

Het All-inclusive restaurant zorgt voor de heerlijkste Aziatische en Nederlandse gerechten.

Een heerlijke fles wijn als geschenk van Grand Plaza, hiervoor hebben we een wijnetiket gemaakt, passend in de huisstijl.

Folder Hemstea Wijnen

Folder Hemstea Wijnen

Selecteert wijnen op basis van smaak, originaliteit, vakmanschap en onderscheidend vermogen. De prijs is daaraan ondergeschikt, want kennis en kunde van de wijnboer moeten uiteindelijk beloond worden. Dus niet de laagste prijs, wel de beste kwaliteit.

VormFactor heeft een 3 luik folder ontworpen en gedrukt van het WIJN abonnementen concept voor Hemstea Wijnen.

Algemene voorwaarden | Privacy